Habib Ramadani
VD

 

OM OSS

Balkan Food AB matbutik startades i Landskrona år 2001 tack vare vår flexibilitet, hårt arbete och bra service, lyckades vi snabbt utvecklas och få många nöjda kunder.

År 2003 förändrades konceptet och vi började även arbeta med export och import med bl.a. de största tillverkarna i Balkan.

Idag är Balkan Food ett av Sveriges ledande detaljhandelsföretag med brett utbud av godis, läsk, kakor, choklad, kemiska produkter samt alla slags matprodukter, både färdiga och frysta matvaror.

Vårt sortiment är i dagens läge ca 500 till 600 artiklar av högsta kvalitet och vi håller på att ständigt bredda vårt sortiment mer och mer för varje dag.

Vi har blivit en betydande inköpare med bred verksamhet och allt detta gör oss förhoppningsvis till en positiv kraft i samhället.

Just nu samarbetar vi med många företag i större delen av Sverige. Samtidigt som vi med flera stora kedjor som har listat några av våra produkter och det förekommer också att dessa produkter är med i vissa kampanjer. För ett flertal produkter är vi generalagent i Sverige och har därmed en ensamrätt att marknadsföra, förmedla och sälja dessa produkter. Med våra produkter hittade vi även nöjda kunder i Danmark, Norge och Finland.

Det vi står för är god service, ansvarsfullt arbete och produkter av högsta kvalitet.
Vi vill att våra kunder och andra parter ska känna trygghet och förtroende för oss till den verksamhet vi bedriver.

Förutom matglädje och det breda sortimentet är vi bra på mat ekonomi. I vår profil speglas visionen att vara den bästa och mest prisvärda företaget med kvalité.

Hjärtligt välkomna!

// VD Habib Ramadani